Kull 2011 gjestebok

Artig at du så innom siden.. Her kan du skrive en hilsen til kennelen.

Flytt/plasser snakkeboblen på bildet med musen

Skriv teksten til snakkeboblen

Shape:
 
Skrevet av Adriana og Steinar, 3. mar, 2012
Hei Atle!Her kommer et par bilder av Stetindens Luna som har vokst og er nå i fire månedesalder ca. 14 kg og ganske høy.Jenta vår er en fryktløs ung dame:satt på veranda og så på fyrverkeriet på nyttårsaften og veterinæren sa at "hun er tøff , hun altså!" da valpen tok kontoret hennes med storm.

Er nysgjerrig, liker å smake og prøve alt, leken og sosial, bekymringsløs og veldig glad i den nye "flokken" sin (her på bilde med minste store bror). Luna vårres er også ganske føyelig og lydig og innfinner seg i de fleste situasjoner hun er satt iVi gleder oss til vår/sommertreffet.HilsenAdriana og Steinar

Skrevet av Odd-Børre Eidnes, 24. des, 2011
Hei :)
Det er nå gått en uke siden Troya ble hentet oss Atle og hun begynner nå å finne seg til rette. Blitt roligere om nettene og rop etter Connie og valpene har gitt seg. Litt vanskelig enda å klare å kom seg ut i tide, men det blir stadig bedre. Tror dette kan bli veldig bra. Ho er utrolig rolig i hus noe vi synes er helt greit. Blir vel mer aktivtet etterhvert. Blir mange lufteturer daglig, og hun går stadig litt lengre fra huset.Blitt ca 400 meter nå :)
Legger ved et bilde av Troya og husnissene med ønsker om en riktig God Jul og et godt hundeår :)
E-post:
Skrevet av Steinar og Adriana, 7. nov, 2011
Hilsen fra Oppeid! Nydelige små nøster,trøtte og gode! Vår lille Luna er hjertevarmende vakker.Vi gleder oss å bli kjente med henne!
Skrevet av Adriana, 23. okt, 2011
Gratulerer så mye med de små! Flott at alt gikk bra med alle. Både mor og barn ser ut til å trives. Ongan ser fantastisk ut, ingen tvil at de har hatt det bra i mors mage, he he!
Skrevet av Adriana Abrahamsen, 11. okt, 2011
Hilsen fra Hamarøy! Her har vi prøvd å følge med på hvordan det går med Miss Connie. Flott at hun er i fin form. Når terminen nærmer seg nå, vi krysser fingrene og håper at alt vil gå etter boka både med mor og barn. Vi gleder oss sammen med dokker!
E-post:
Skrevet av Atle Steinbakk, 7. okt, 2011
Hei Rune..
Hun er Womdiger nå:)
på grunn av mye jakting i det siste har nettsiden fått andreprioritet.. blir å oppdatere med nytt på nettsiden når jeg kommer hjem i neste uke:) Kjempe fine resultater du har oppnådd på Only One:) Gratulere!! blir spennende å følge videre.. :):)
Skrevet av Rune Carlsen, 7. okt, 2011
Hallo! Vi er veldig spent på hvordan det går med Connie. Er det registrert noen valper i magen ennå?
Kan også nevne at dattera til Connie, Viggadelans Only One har nå 4 starter i AK, og tatt 2x2AK + 3AK, så hun produserer gode jakthunder :)

Nyeste kommentarer

15.01 | 14:31

Hei .
Kan eg få kjøpe teikning av revebås tunellfelle hos deg ??

...
29.03 | 17:23

Har dere GS-tisper som er ferdig jagttrente til salgs?

...
12.05 | 12:18

Hei jeg er veldig intresert i å kjøpe meg en gordon setter å lurer på om dere har valper eller planlegger noen valper i nermeste fremtid?

...
29.11 | 21:24

Gratulerer med 1års dagen i går alle unghundene -kull 2012

...
Hei!
Prøv å lage din egen hjemmeside som jeg.
Det er enkelt, og du kan prøve det helt gratis.
ANNONSE