Kull 2011 gjestebok

Artig at du så innom siden.. Her kan du skrive en hilsen til kennelen.

Flytt/plasser snakkeboblen på bildet med musen

Skriv teksten til snakkeboblen

Shape:
 
Skrevet av Adriana og Steinar, 3. mar, 2012
Hei Atle!



Her kommer et par bilder av Stetindens Luna som har vokst og er nå i fire månedesalder ca. 14 kg og ganske høy.Jenta vår er en fryktløs ung dame:satt på veranda og så på fyrverkeriet på nyttårsaften og veterinæren sa at "hun er tøff , hun altså!" da valpen tok kontoret hennes med storm.

Er nysgjerrig, liker å smake og prøve alt, leken og sosial, bekymringsløs og veldig glad i den nye "flokken" sin (her på bilde med minste store bror). Luna vårres er også ganske føyelig og lydig og innfinner seg i de fleste situasjoner hun er satt i



Vi gleder oss til vår/sommertreffet.



Hilsen



Adriana og Steinar

Skrevet av Odd-Børre Eidnes, 24. des, 2011
Hei :)
Det er nå gått en uke siden Troya ble hentet oss Atle og hun begynner nå å finne seg til rette. Blitt roligere om nettene og rop etter Connie og valpene har gitt seg. Litt vanskelig enda å klare å kom seg ut i tide, men det blir stadig bedre. Tror dette kan bli veldig bra. Ho er utrolig rolig i hus noe vi synes er helt greit. Blir vel mer aktivtet etterhvert. Blir mange lufteturer daglig, og hun går stadig litt lengre fra huset.Blitt ca 400 meter nå :)
Legger ved et bilde av Troya og husnissene med ønsker om en riktig God Jul og et godt hundeår :)
E-post:
Skrevet av Steinar og Adriana, 7. nov, 2011
Hilsen fra Oppeid! Nydelige små nøster,trøtte og gode! Vår lille Luna er hjertevarmende vakker.Vi gleder oss å bli kjente med henne!
Skrevet av Adriana, 23. okt, 2011
Gratulerer så mye med de små! Flott at alt gikk bra med alle. Både mor og barn ser ut til å trives. Ongan ser fantastisk ut, ingen tvil at de har hatt det bra i mors mage, he he!
Skrevet av Adriana Abrahamsen, 11. okt, 2011
Hilsen fra Hamarøy! Her har vi prøvd å følge med på hvordan det går med Miss Connie. Flott at hun er i fin form. Når terminen nærmer seg nå, vi krysser fingrene og håper at alt vil gå etter boka både med mor og barn. Vi gleder oss sammen med dokker!
E-post:
Skrevet av Atle Steinbakk, 7. okt, 2011
Hei Rune..
Hun er Womdiger nå:)
på grunn av mye jakting i det siste har nettsiden fått andreprioritet.. blir å oppdatere med nytt på nettsiden når jeg kommer hjem i neste uke:) Kjempe fine resultater du har oppnådd på Only One:) Gratulere!! blir spennende å følge videre.. :):)
Skrevet av Rune Carlsen, 7. okt, 2011
Hallo! Vi er veldig spent på hvordan det går med Connie. Er det registrert noen valper i magen ennå?
Kan også nevne at dattera til Connie, Viggadelans Only One har nå 4 starter i AK, og tatt 2x2AK + 3AK, så hun produserer gode jakthunder :)

Nyeste kommentarer

29.03 | 17:23

Har dere GS-tisper som er ferdig jagttrente til salgs?

...
12.05 | 12:18

Hei jeg er veldig intresert i å kjøpe meg en gordon setter å lurer på om dere har valper eller planlegger noen valper i nermeste fremtid?

...
29.11 | 21:24

Gratulerer med 1års dagen i går alle unghundene -kull 2012

...
13.01 | 13:37

Hei. Eg leirer etter noken tegninger til reve feller og so lurte eg på om dykk har det?? Går det eventuelt og få på Mail so en kan printe ut? Mvh Kristian

...
Hei!
Prøv å lage din egen hjemmeside som jeg.
Det er enkelt, og du kan prøve det helt gratis.
ANNONSE